lookdownaroad -

Måste han alltid ha så där baröverkropp? Han har ju inget att visa...

2010-06-29 @ 20:18:57
Allsång på Skansen är på och the Ark öppnar och jag undrar om inte Anders är förskyld. Ljudet suger Ola Salo sjunger falsk och världen är upp och ner. Asienn gästar vårt kök och mamma försöker förstå hur man gör saker och ting i Kenya. Frö gör så gott hon kan. Systern min är på Twilight-maraton = 3 filmer med Edward. 

'


Jag och Frö har levt livet eller lever livet. Inga regler mer, inga sorger mer, inga synder mer.  

Alors on dance!

2010-06-29 @ 13:02:21

Vissa är i Borlänge andra är i Nice. Jag är på Ingarö. Men en mor som vill jobba.
Lalalalala. Alors on chante! 


Vet att jag är världens sämsta bloggerska för tillfället men det är svårt att vara aktiv när solen skiner och havet kallar. Ska springa över till min gudmor och inviga deras pool - coolt va!? 


I can not sit still - I want to dance with you

2010-06-24 @ 15:12:29
Det vankas landet.
Det vankas midsommar.
Det vankas sill.
Det vankas jordgubbar.
Det vankas femkamp.
Det vankas lycka.
För här kommer lyckan.

Drar nu packar alla onödiga saker som nagellack, höga klackar och böcker jag aldrig kommer läsa.
Markus spelar för mig mitt i sommarn jag blir lycklig av hans fasoner.

Rött, vitt och för lite pasta med pesto

2010-06-23 @ 19:48:15
Har gjort ett försök att koka pasta. Det gick åt skogen. Pasta kan ta sig - hur fan lyckas jag koka för lite när jag kokat just pasta typ sjutiofemtusen gånger. Måste alltså koka mer och äta upp den "gamla" vilket inte känns helt moraliskt rätt då det är barn som svälter och folk som dör.

Fyra bugg och en coca-cola spela freestyle på hög volym...jag har tappat blogg andan tror inte att den kommer tillbaka på ett tag så håll till godo på halvkassa inlägg så länge!

Do you have a dog ballcut?

2010-06-22 @ 18:27:58
Har haft en ytterst trevlig dag i sommarsolen tror dock att jag blivit lite bränd, men vad ska man göra jag kan ju inte byta hud eller nåt. Skriver detta på en dator som har kräkts upp allt som har med Tokio Hotel att göra vilket inte är så givande eftersom jag inte är ett så stort fan. Ägaren till datorn är dock en av de största i världen eller nåt...Frös lillasyrra...


Förstår inte grejen med två wanna be's som sjunger dåliga halv rockiga låtar!? (jag vet att dem är fyra men de andra två är ju bara genom töntiga så jag orkar inte ens nämna dem)

Varför utspelar sig alla serier i det stora äpplet

2010-06-22 @ 14:27:25

Sex and the city 2 var inte alls så dålig som jag trodde. Ok måste rusa men puss och kram och allt annat.
ALORS ON DANSE!


Pannan trycker och en frän doft av blommande träd fyller näsan

2010-06-20 @ 19:09:14


Nu böt jag till Beach Boys men aja, den här glasslåten är ju fet nice. Måste klä på mig nu känns som om det är dags liksom...

Förlåt mig, men jag måste lägga upp en till bröllopsbild!

2010-06-20 @ 18:50:02

- Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.

2010-06-20 @ 17:15:54

Gårdagen var historisk!
Allt gick som det skulle alla talen var precis så bra de skulle vara och till och med bättre. Vår nya prins skötte sig exemplariskt och dessutom var talet han höll fängslande och underbart.

Blir så trött på alla republikaner som bara bajsar runt och höjer på ögonbrynen för hela spektaklet. Visst jag tycker att media har förstorat bröllopet ganska mycket. Men det är vår kronprinsessa som gifter sig och det klart man kan ifrågasätta hur demokratiskt systemet är igentligen. Men vem skulle göra det dem gör om de inte fanns? En president eller? Jag tror inte att den enda personen skulle ha samma inflytande och tid att göra samma jobb som hela kungahuset gör. De representerar Sverige i alla lägen, har livslång träning och sina egna projekt de visar hängivelse för.

Jag grät i alla fall tusen gånger under hela dagen igår, tycker att det var fantastiskt! Romantiskt, personligt och kungligt.



Man och hustru!

Innan de gick ut passade de på! '

Den officiella kyssen om man kan säga så...

En inte lika gaceful kiss by me and my sister

Tyck vad ni vill men jag tror på kärleken
Love concors all


Here we go again, here we go, here we go again

2010-06-19 @ 14:43:31
Alltså jag mår typ dåligt av kaffe, bullar och hårbortagnings metoder. Testade nån jävla Veet-kräm - det sög! Ska det ta bort hår så ska det om det så ska bränna. Men den här gjorde inte ens det. Vilken lögn, att jag gick på nån övertygande reklam är ju oförståligt. Jag som var förståndig för nån vecka sedan men nu är det ingen ordning.

Ma petite soeur leker med Akon och jag plågas, måste gå och läxa upp henne snart det här håller inte.
Kanske ska klä mig också det vore en plan. Ska försöka ta tag i att packa upp också och försöka ta reda på vilka som är i staden och vad som händer om det är bröllopsyra som gäller...


Jag vet att den är lite läskig på daniel men men jag är glad ändå!
Nu drar jag för att bevittna kortegen, det blir nog kul att titta på vinkade folk och vita klänningar.

Jag har aldrig fångat det jag drömt, helt uppsnärjd i det blå

2010-06-18 @ 22:44:22
Har upptäckt Håkans storhet igen, han lämnade mig ett halv år eller nåt sånt men han kom tillbaka med storm. Snart är det dags för nytt album från denna underbara artist. 10 år i branchen, jag älskar allt. Kan inte räkna hur många gånger Håkan höjt stämningen eller lyft upp en seg höstdag. Eller bara förgyllt strandhänget i Frankrike.
En kusin fyllde 30 och hade fest 2day, fruktansvärt god mat och kaffe. Vill typ bo själv lite så jag får lite perspektiv på tiden, har ingen koll längre. Men jag vet inte om jag skulle göra lika gott kaffe som kusinen...
Ballar ur med ma petite soeur

Längtat hela veckan

2010-06-18 @ 13:26:25
Har haft värsta cravet efter MGMT - Elecric Feel
Igår blev jag tillfredsställd!

Har nån hört nåt om Hurricane?

2010-06-18 @ 13:20:40
Tillbaka till framtiden.
Landade på Arlanda igår och insåg från luften att Stockholm är min stad och att den skulle kunna få plats i min ficka. Staden som verkar så lagom stor var så lagom liten uppifrån. Kände mig frän och cool med mitt blaskiga kaffe på planet. Hade ett fruktansvärt sug efter sommar i storstaden. Men när man då kommer hit med förhoppningar och drömmar tackas man med fullt väder och indisk mat. Indiska maten var förövrigt god men man vill ju liksom grilla eller nåt annat svensk - sommar - aktigt.
Det enda vi har gjort i Frankernas rike är att leva som människomassa. Vi har liksom inte gjort ett skal på en hel vecka. Mormor var nöjdare än Nalle Puh med en stor honungsburk, men vi andra fick lite tuppjuck och började sjunga meddleys eller vad det nu heter.
Imorn är det bröllop och parader om en vecka midsommar och sedan bär det av ner mot kontinenten igen. Skulle kanske inte skada med LITE mer tid i Svedala, men man ska ju inte klaga.

Nu vill jag bara ha någonstans att flyga

2010-06-10 @ 23:24:41
Okej, det är oklart om jag kommer ha tillgång till cyberspace kommande vecka. Därför blir det nog ganska glest med bloggandet. Kanske ska hitta nån stand-in...aja jag ska i alla fall dra till Frankrike och softa i nästan en vecka! Åker med systern min och vår mor och mormor, alltså blir det en lugn vecka med mest sol och böcker. Eller sol vet jag inte eftersom jag ligger i solen med spf 30. Men varmt blir det. Ska försöka simma i poolen varje dag, det blir kulturelt med alla klassiker jag ska läsa.

Plura har flyttat in med sin mat och jag mättas med lax i överflöd och oväntade tomater. Fever Ray spelar och The Knife hänger på, min packning sköter sig själv och jag är optimistisk som alltid.



Tje, vi ses, hörs, pratar, hånglar och allt annat man kan göra i framtiden. See you in a week or so!

I can give you what you want, ice ceam?

2010-06-10 @ 18:19:24

Vet inte hur man ska uttrycka sig. Eller hur jag ska uttrycka mig. Jag har slutat ettan i alla fall det känns konstigt kommer antagligen förstå grejen i augusti när det finns andra ettor som ersätter oss gamla. Men jag kommer nog alltid vara en liten 16 åring som går i ettan och tror hon äger världen. On top of the world liksom!

I sommar ska jag försöka styra upp mig och starta ett ordföråd i min hjärna, att ersätta oklart och "ofräsch tjej" eller vilken tjej som helst igentligen. Så att jag kan komma tillbaka i tvåan som en ny klar människa.

Oklara bilder har präglat dagen i alla fall, jag och blomman har genomsökt allt och alla efter bildbevis av vår existens. Alltså det finns sjukt mycket pinsamma pics som har tagits genom åren. Smakprov på vad som kommer hamna i the book. Alltså boken som jag gjorde till min kenyanska vän i 16 års present i höstas. Men livet fortsätter därför fyller vi på med allt livet har att bjuda på.


 

 




Alla människor utgår ifrån det dem känner och det kommer påverka deras syn på verkligheten

2010-06-08 @ 11:43:51
Imorgon går jag ut ettan. Det blir intressant för jag har inga kläder. Men jag kan inte fatta att det har gått så fort det är sinnessjukt! Känns på ett sätt som omdet var igår jag gick upp för Norra Reals trappor och kände mig som en karaktär ur Gossip Girl. Det var en så härlig spänning i luften att man nästan kunde ta på den. Fast alla var ju såklart fruktansvärt nervösa och spända, så där av spänningen i luften.

Ska sticka ut och shoppa med Frö - sexiga underkläder, sommar klänningar, kjolar, shorts, sandaler, klackar, ballerina, blusar...ja allt man kan bära. Frö har nämligen inte köpt ett klädesplagg på ett helt år, Kenyas utbud är inte det bästa. Ska försöka kontakta Natalia också, en kaffe elr så.


Elevkåren sa hej i Ellen Keys


Vi gjorde vårt första försök att agera som en klass, Ossian var upptagen med livsnjutning.

Okej vet att jag har hetsbloggat denna kväll men sånt är livet

2010-06-08 @ 00:30:16
Böcker jag ska trycka in under sommaren:

1. Doktor glas -
har velat läsa den sen Nicolina läste den med inlevelse
2. Tysk höst - Stig känns bara för cool, han var 23 när han skrev detta mästerverk (eller jag vet ju inte om det är det än...)
3. Fröken Julie - Vill bara läsa, är nyfiken
4. Ett ögonblick i vinden - Mamma sa att jag skulle älska den
5. Svart flicka vit flicka - Min gudmor/moster gav den till mig inför Kenya resan, har inte läst den än
6. Veronika bestämmer sig för att dö - Läste om den på en blogg för 5 minuter sedan blev nyfiken

Jag kommer lyssna på detta när jag ligger på stranden i France nästa vecka:






They think loving is money in the hand

2010-06-07 @ 23:56:00

Romatik + Sommar = Summerromance
Sexscen med klass kan man ju säga...
Juste, hade BH idag alltså med byglar, små inlägg och hela skiten. Det var obekvämt

Hungry eyes, i feel the magic between you and i

2010-06-07 @ 23:43:18
Kände ett behov att bli en summersucker! DET ÄR FANE MIG SOMMAR!!!!!
Folk säger: -Åh jag längtar till sommarn!
Jag säger: -Det ÄR juni, gott folk! Alltså sommar!


THE DOOR is everything, all that ones was and all that will be

2010-06-07 @ 23:25:02
Underhåller mig med Charlies av alla slag. Finns många på Youtube.

Alex Schulmans pappablogg är underbar! Roza öppnade mina ögon för denna värld och jag är såld.
Detta är därifrån, typ det enda som inte handlar om Charlie, men jag tycker att Amanda (Alexs fru) har en poäng! 

Ni kvinnor kräver ofta av oss män att vi ska vara "män". Vi ska kunna skruva fast den där hyllan, laga den där oljepannan, byta däcken på den där bilen.

Detta i en tid när alla talar om jämställdhet mellan könen. Vad skulle hända om jag sa att kvinnor ska vara "kvinnliga"? Vad skulle hända om jag sa till Amanda att jag tyckte att hon strök för lite skjortor, lagade min mat för sällan?


Jag vet att jag just blev lite obehaglig men jag bryr mig inte för jag tycker Charlie är en av de sötaste bebisar som nu existerar!


De crashar, störtar, faller ner från skyn. De är bananer inte ett jetflyg

2010-06-06 @ 14:43:44
Jaha nu kan man bocka av övernattningen från listan att göra innan sommarlovet, det känns bra. Jag och Mel-mel blinkade åt militärer, hade värk och tog burana och litade på illusionen om att allt skulle bli bra bara bananerna försvann ifrån gräset. Oj så fel man kan ha när det finns 100 kg korvbröd, 20 plastiga ostar och 200 grillpinnar kvar att konsumera. Kaoset var igång, korvar ropades ut och vi tvångsmatade alla med Denniskorvar. Godiset tog slut i alla fall.
Igår kom Fröt som gror. Hon kom med storm och vattenpipa. Hon fick kroniskt rys av kylan i Sverige men jag tvingade på stackarn shorts det var horribelt och fantastiskt. Gud vad det är skönt att hon är här så att hon kan rädda mig ifrån min situation och ta mig bort ifrån livet. Nej, misstolka inte men alltså drömma sig bort liksom. Ska försöka få Froe att blogg-gästa, jag menar jag gjorde ju det i hennes blogg för typ en evighet sen så det är dags!

If you fall hard, I fall harder

2010-06-03 @ 23:34:55

Näsan rinner oavbrutet jag gråter snart det svider under läppen och jag dör för tajtsen är för tajta och allt är hopplöst. Morgondagen vet jag inte vad det blir av, idag var ju liksom för bra så jag vet inte hur de ska konkurera med varandra det går inte ihop!
Idag var det varmt i min byxdress, bigaråerna rånade oss, solen brände, skolmaten var festlig som aldrig förr och allt var helt enkelt lycka. Om man bortser från min sjukhet...
 

Vill ha en bild så se det framför er så blir allt bra och alla får sitt happily ever after.


Målade naglarna och insåg att beslutet var meningslöst

2010-06-03 @ 22:53:55
Asså jag måste skärpa upp mig med bilder det ska bli ordning på det! Det rycktas om en ny mobil till mig vilket känns ganska akut då mitt abonemang är slut och mobilen trasig.

Aja, sitter här och svettas på överläppen igen. Det är fruktansvärt varm i huvudstaden och alla sitter och sprider sina kroppsvätskor överallt det är lagom mysigt och tillfredställande.

Alla studenter gör mig lycklig, dränkta i öl, cider och champagne står de och skriker för full hals och typ dör på samma gång. Såg kulturarna från värmdö åka förbi och små flinade åt deras överlyckliga bekanta ansikten. The riding girls looked crazy! But I love it!



Jag fuktar läpparna och kysser mig själv

2010-06-03 @ 00:04:56
Måste bara nämna min ytterst lökiga macka från 7eleven idag, den har enn undersmak av lök och är allmänt svettig och ganska god. Men jag spenderar en förmögenhet på just kaffe och mellis så det kändes ostadigt överlag för jag fattade inte om jag var hungrig eller om det var illusionen.

Nyser förfärligt mycket, ganska påfrestande!

Att hoppa var jobbigt i ett kvaft ridhus, jag trodde jag skulle svimma och drunkna i all svett som var på samma plats. Det var inte vackert. Ce n'est pas belle!
Tänk om alla skulle vara vackra när de svettades...då skulle man ju typ aldrig kunna vara vacker när man inte löckar. Eller??

Jag har aldrig glömt vem jag var, jag bara låtit det sova

2010-06-02 @ 23:29:50
Förlåt för mitt bloggavbrott! Har typ varit lite off och så har inte riktigt känt för att blogga!

Försöker klura ut vad jag ska sjunga imorn, ska sjunga upp för min musiklärare så han ger mig MVG vilket känns ganska nervöst för min röst är ganska otränad...
Grät till Grey's idag grät till Amelie från Monmartre igår också, kärleken sprudlar överallt och det är fantasktiskt! Kan tycka att det blir lite krystat ibland vilket förstör typ allt! Men asså äkta körlek berör det är bara att konstatera.
Jag vet att jag tjatar men nu är det bara 3 dagar tills Frö kommer!!! Det kommer bli magiskt och kempegrejt!

RSS 2.0