lookdownaroad -

I just wanna feel this way

2010-05-29 @ 14:09:05
Nu går mamma och vi ska ta vår ost bröd och införskaffa en present till en liten flicka kallad Malva. Jag ska pussa på Ello, leka med Malva och krama på Fredrika. Vickan ska också få en kram och puss.
Sötaste syskonen i världen!
Min syster pratar om Fransar och snurrar runt bland fjärliar.

Let me be your feedom, let daylight dry your tears I'm here with you beside me to gard you and to guide you

2010-05-28 @ 21:36:51
Min pappa är ganska allergisk mot parfymer och dofter som vi andra tycker är fantastiska...
P: - Du luktar kokt korv!
M: - Va!?
P: - Har du ätit korv till lunch eller?
M: - Nej...det är nog min nya parfym
P: - Jaha...intressant

En gång gick han så långt att han sprang ut i friggan(gästhuset) när vi var på landet en sommar. Då gick han och muttra över att mamma hade smörjt sig med en lavendelolja...jag och signe älskade den!
Lyssnar på Fantomen på operan soundtracket det är ganska fantastiskt, utom dem läskiga låtarna då fantomen kör solo.

Prata om sexdrömmar och känn er frigjorda

2010-05-28 @ 18:54:58
Ovan: tanternas favorit Matisse
Är näst intill död efter dagens strapatser! Vet inte om jag har uträttat så mycket men det har varit ytterst givande och oklart.
Tunnelbana är för vidrig, lökig och allmänt ofräsch  som jag var stod jag och satt på människor med oproportionella stortår, folk med obehagliga hattar och andra fån som trodde de var coola.
Morderna museet var dock fruktansvärt inspirerande och vår guide var så gay att man trodde att han inte var det. Men han var nog en av de bästa guider vi haft i SK9s historia! Mordernismen är nog min favorit epok genom konst historien, är taggad till tusen på att hänga med Picasso i Antibes. Hans museum ska tydligen vara episkt.
Picasso

Äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila, äta, träna, vila...

2010-05-27 @ 21:05:52
Mitt hår dränktes björkschampo, vattnet tog bort det och sedan var det oliverna i tvålen som tog tag i min kropp. Sprang som aldrig förr till södra stationen, jag insåg att mitt tåg hade gått trodde att jag aldrig skulle komma fram till Huddinge. Fattade på tåget att mina vänner inte kommit iväg med alla bajs bussar som bara tar 100 personer åt gången.
Solen gjorde mig röd, bleka pojkkroppar sprang runt och vi hoppade så mycket att barnen kollade snett och pruttade. Åt min äckliga sallad och trodde att världen var bra ändå. Vi kunde inte komma hem från verkligheten utan började vandra mot Huddinge, Kurre kom och räddade oss men vi hamnade i kö och skrattade åt allt i hela världen.
Man ba hej!
Allt prat om årsdagar och förhållande gav mig perspektiv och jag insåg att jag lever i ovisshet på den fronten. Hur kan man vara tillsammans med någon i typ 1½ år det är ju nästan en evighet. Vet man hur det är att vara ensam då eller glömmer man? Så blir det en chock sen när det är slut och då har man inte längre en aning om hur livet hänger ihop utan den andra personen...
Jag uppmanar er gott folk att inte gå runt och vara desperata för att ni inte har någon partner, att leta är ju det jobbigaste i världen. Då hittar man inget i stället, så sluta leta så kommer kärleken när ödet säger till.
Var kompis kär istället, håller nästan garanterat längre!!!

I, I wish you could swim, like the dolphins can swim, nothing will keep us toghether we can beat them forever and ever

2010-05-26 @ 14:01:08
Victorias hemlighet har klätt mig idag eller igår till natten...har inte klätt mig kommer nog aldrig göra det igen. Kanske ska konvertera till nudismen, men nej det skulle kanske vara lite äckligt med alla håriga rumpor och kön som skulle vandra runt överallt.
Nu är det bestämt att jag och Max ska gå i skolan i två veckor i Cannes i sommar =) yber megga fekke kul, ska peppa mackan också men de kommer bli fekkemode ändå. Dessutom kanske jag får fart på min franska också känns som om det borde släppa någon gång...
Mr Johnson sjunger för mig om bananpannkakor och lyckliga dagar i sängen då man kan ligga kvar i sängen så länge man vill...
Måste ju bara lägga upp den här fabulösa ringen vem skulle inte gilla den liksom??

Om man vill vara otrogen så ska man det annars hämmar man den individuella utvecklingen och ljuger för sig själv...

2010-05-26 @ 00:29:47
Så resonerar pojkvännen i boken jag just recenserat, känns typ logiskt men inte så moraliskt rätt.
Hatar att alla de snyggaste har flickvän och att man tappat kontakten med blivande topmodeller...en kille jag gick på typ dagis med är så sjukt snygg och jag vill bara äta upp honom. Eller bura in honom så jag kan ha honom when ever I want liksom. Det skulle vara det ultimata!
Har förövrigt tillbringat kvällen med min kära kör, det var sista repet inför sommaren och vi festade till det med en äkta amerikansk middag med pizza, cola och Rocky Road. Skulle kunna explodera vilken sekund som helst.
Imorgon är det operation dagsverke som gäller, dock så känner jag mig halvt motiverad att gå runt med en liten bössa på stan när typ alla ungdomar kommer göra samma sak...alla folk kommer vara så trötta på alla tiggande barn att de slutar ge och spottar på en istället - inte så givande.
Lite modellbilder bara för att det är kul:
På den här sista bilden är det Emilia, en ytterst fint namn må jag säga.

Take your hands off that girl you have already had to mutch

2010-05-24 @ 14:43:39
Kolla bloggar i cyberspace atr lite tid i taget speciellt när man ska hålla på med kommentarer och skit...men ´nu ska jag prestera innan ridningen blott en romananalys. Kamalas bok är ytterst annorlunda men jag gillar den på ett plan tror jag. Trots att hon endast pratar på om att hon är så jävla olycklig och oföretagsam. Känner nog igen mig är ju själv inte företagsamheten personifierad liksom.
Spotify-reklamen om Umeå gör mig galen precis som Days of our lives och allt annat meningslöst här i världen. Tänk på folk som inte har tillgång till vatten istället och lägg pengar på det istället.
oj va liten den blev...
Jag ser typ ut så här idag igen trevligt på många sätt!
Tjingelingpling(för att låta lite lagom check)

Ulkare som vill bli Vulkare, Hulkare och Bajsare

2010-05-23 @ 19:47:34
Har nu varit isolerad och bortglömd i två dagar. Men det var sista gången. Tredje gången och vi slog på stort med kramkalas och spexiga bilder. Kroppsspråk, difus kontakt, intimazonen och pilatesbollar har präglat oss för livet. Och i höst väntar käpphästar, korvar och hejarklackar. Det kommer bli magiskt och historiskt!
Här höll vi hus:
"Lilla Svedie" ingick i den förläning om fjorton hemman på Värmdö vilken amiralen och riksrådet Claes Larsson Fleming erhöll 1633.
Tack Claes då elr nåt...
Roligare bilder kommer men har dem inte själv så jag väntar på att folk ska läsa mina tankar och lägga upp dem...

Det finns ett litet troll i min hjärna, han heter Tyko och hans kompis Brae

2010-05-21 @ 19:08:23
Asså jag är så random...inte trevligt
Har gett upp tanken om frihet, den kommer jag inte få uppleva förrän om en dryg vecka och då är jag antagligen inte i ett trevligt tillstånd
Köpte mig lite frihet igår när jag klippte av mitt hår men massagestolar och balsam varade inte för evigt utan endast en timma
Snart gör jag uppror och glömmer allt och snor en häst och rider iväg mot horisonten, mot oändligheten.
typ HEJDÅ

Fil, müsli, kajvar på macka och vatten - det är en festmåltid må jag säga!

2010-05-21 @ 17:36:02
Konstaterade att jag inte kan plugga med musik det gör mig mycket ofokuserad och halvdan.
Men jag är ändå fett nöjd med det jag presterat hittills efter jag stängde av le music!
Måste skynda mig annars kommer jag aldrig ut ur mitt lilla pluggnäste jag skapat och jag vill ju stå å digga till alla sköna rockbrudar och elekrokillar...för rock'n'roll är min ursäkt ikväll



Jag tackade för maten plocka ner piskan, knäppte upp gylfen och drog ner på stan...så många föddes till den jag måste bli

2010-05-21 @ 15:56:26
Gulp! Fnys! Gasch! Kvack! Hmpf!
Jag har nog aldrig haft så mycket som nu. Det är mycket av allt, allt ska göras och alla ska göra. Maj är ju en trevlig månad annars vädret är ju helt underbart! Men alla flyttar alltid fram allt till maj för det känns alltid som en månad som är ganska diffus och oklar. Illusionen och meningen med maj är att det är månaden som aldrig kommer till skott utan alla väntar och väntar i en evighet. När den väl är här har alla skjutit upp hela sitt liv för just den här månaden och då hinner man inte njuta till fullo av hela härligheten!
Festival, svettiga heta ben, upplopp i Sydafrika, sovande syster, jag är blek och livet leker trots all stress och hetta!
"Kom om ni vill, kom om ni kan till Festival i rålis, inga problem alls å nej aldrig aldrig"
Jag vet att jag inte passar i dessa brillor menmen va ska man göra? Ta en katt å köra?
Pussar, kramar, hångel och heta regndroppar typ...

Better fat than unhappy eller nåt sånt...

2010-05-20 @ 00:20:42
Min mamma är ju fantastiskt duktig! Hennes första bok hade realese idag och det var typ 300 pers  och Carl-Jan där. Hur lyckat är inte det liksom?? Jag kan säga att det var fruktansvärt trevligt att spendera sin onsdags eftermiddag på Hovstallets borggård i höga klackar och liten klänning. Sedan kändes det inte lika rätt när man kom in i stallet och klappade på omslagshästen Felix som slabba ner hela mig! Kanon kul skulle man kanske inte säga...men hästen var ju söt och duktig.
Sedan gick Nygrens och Gawell/Engströms på Grodan (jag är alltså en Nygren..) och jag gjorde samma medvetna misstag att ta dessert efter en mastig huvudrätt som skulle mätta en hel svältande familj om de så ville äta just kalvlever...men mina jordgubbar och marängen samsades bra på tallriken så det slank ner det med!
Gah, jag kan inte göra mellanslag så att det syns i bloggen utan bara i fantasin och jag blir Gälen på detta faktum!!!
En bild på mor hedrar jag er med det blir nog ingen vana så njut nu liksom:
Jag försökte lägga upp en bild på bokens omslag men den är typ copyright skyddad så det gick inte...

Jävlar vad jag har bråttom

2010-05-19 @ 10:37:17
Har Nationella Provet i franska - uppsats - och måste gå om 15 min sitter i pyjamas. Jag vet inte vad jag gör men jag är förtrollad av min TV. Jag kan inte stänga av den den förstör mitt liv. Mina betyg och sociala liv till viss del det känns inte stabilt. Jag tror jag ska kasta ut den på Eriksdalsskolan. Rätt åt dem.

But wise men never fall in love so open up your heart and let this fool rush in

2010-05-18 @ 23:51:49
klibbig av brun utan sol som jag täkt min syster med.
billie och pablo gör mig sällskap i mitt tomma kök.
bloggen har typ redan förfallit det har inte ens gått en vecka
GODNATT gott folk!

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

2010-05-18 @ 22:33:57
"Vad är vi rädda för??
Jag vill bara komma in vill inte krypa hem..."
Min kost består av himla massa müsli och jag tycker typ att Cougartown är bra.
Det e typ yber pepp på torsdag ska nämligen klippa mig det ska bli fabulöst som få!
kanske så här vem vet...

Fuck with the stars

2010-05-18 @ 21:59:22
Efter en fruktansvärt ansträngande dag har jag lyckats ta mig hem. Har typ sjuk facebook ångest i och med att jag inte får gå in förrän på fredag...tro nu inte att jag e värsta Facebook nörden som sitter klistrad 24/7 men nu måste jag ju liksom prestera istället för att glömma bort att existera i virr varret av fula äckel bilder, kommentarer som ingen igentligen skulle säga och all jävla reklam som är riktad till just mig!
Gjkdsfkjsdaif, jag har så sjukt mycket och det går jag omkring och sprider ut men gör inte så mycket åt saken. Just nu försöker jag få ner mina allt jag ätit under de senaste 10 dagarna, det visar sig att jag inte äter så nyttigt som jag trodde...så igår drack jag smoothie för att balansera mera.
En bild från tiden då jag inte visste vad vetenskapliga redogörelser var och trodde att det skulle gå lekande lätt igenom hela ettan och livet lite visste jag då

I heard you play guitar...you used to save the night

2010-05-17 @ 19:57:29
Iglar, sniglar, humlor och bromasar har förstört min dag till viss del men sedan kom solen och värmen och räddade mig men inte Donaldo (the horse men som ser ut lite som en ko) därför gick det hur som helst och ingenting på ridningen inte givande på nåt sätt! fuck nu blev bilden helt vriden och sne men aja u get the point typ..

Varmt väder och man ska spendera eftermiddan med en ekonomiköttande kotte

2010-05-17 @ 15:02:15
Jaha nu har jag kollat massa bloggar istället för att göra det magister E säger att man ska...känns ganska instabilt det där med blog'lovin och allt annat skit som finns på det där alla kallar internet, jag menar nu e jag typ en helt officiell person vet inte om jag e nöjd.
Vill bara gå in på ansiktsboken för att hämta massa fina bilder från förra sommaren men det får jag inte för jag har en pakt men nicoplina.
På onsdag är det bokrelease för mammas del då kommer jag mingla med kungligheter i min über snygga coctail-klänning! Kanske hansmagestät styr efterfest?

Jag är en blåval och jag kan ta dig här ifrån, från din öde ö, från dina papper och pennor du är en förlorare men...

2010-05-17 @ 14:22:42
Sitter i biblioteket i min vackra skola och undrar om jag har bränt mig, min hud är nämligen ytterst känslig och det är definitift en nackdel. Och nu när kenyanen, som gått å blivit blond och permanent brun, snart kommer hem ska se min alltid lika bleka hud och typ skratta åt mig eller åtminstånde flina lite hånande när hon sitter med sin bruna hud i gräset...
Bajsa jag kommer i alla fall inte bli rynkig när jag är typ 40, de kommer ni u SUCKERRRSS!
Har förstått att det är turban, baddräkt och långkläning som gäller i sommar det känns ganska trevligt! Jag funderar på att införskaffa denna fina bikini (bara för att gå emot det jag precis konstaterat) för jag lever ännu i illutionen om att den kommer passa bra på mig...
men äsch jag vet inte om inte annat kör jag på burka det är ju ett säkert kort liksom

Apelsinfärgade naglar, vita tajts och en cool tröja

2010-05-16 @ 16:01:12
Dagens outfit:
känner att jag ballar ur snart det kommer en frän lukt ifrån min älskade Norra Real-tröja som jag bott i ett tag måste typ kasta mig in i duschen och stå där i en timme för att jag ska bli ren någon gång...juste fan skulle ju träna idag men jaja det blir väl vid midnatt elr nåt
Ok jag tar en cykeltur då, det ska ju va skönt säger vissa

Du måste va sjuk, sjuk, sjuk , du måste va blind, blind, blind...du kan inte se när löven faller ner hur skev jag eeeeh...

2010-05-16 @ 14:29:39
Idag har man inte presterat mycket...mor min plockar maskrosor och svär över att världen kommer gå under när 90talisterna tar över. Världen kommer kretsa kring bloggar och folk kommer tycka att det är barbariskt att kramas och göra annat sexuellt...hur ska det gå med vår fortplantning då liksom??
Måste ta mig samman och skriva hur dem ska lösa konflikten i Sydafrika innan fotbolls VM - det ser inte ljust ut nu och jag oroar mig för att det kommer bli världskrig mellan svarta, vita, fotbollsfantaster och dem som föredrar balett!
Nu är det bara 19 dagar kvar tills min BFF kommer tillbaka från sin asyl i Kenya - längtar gal1 mycket!!!

Bonjour mes amies!

2010-05-15 @ 19:57:38
Jag har tänkt skaffa en blogg jag vet inte hur länge - hur som haver e det typ fyrverkerier nu när jag äntigen tagit tag i mitt tillstånd detta ska skapa struktur i min vardag. Äh gubbe bloggen blir som den blir men jag ska fan inte va nån djävul som skriver sjukt långa text-inlägg och aldrig lägger upp bilder! Nej, det vägrar jag!
Shit nu e det krig och misär i Thailand och Sydafrika orkar man inte ens tänka på. Nu ska jag kötta vegetarisk sallad och känna mig duktig. Sen kanske man festar till det med en egen bakad BROWNIE :D
jag är tydligen alltid inhoppande...vet inte men nicolina har fått för sig detta och vince spädde på

RSS 2.0