lookdownaroad -

Är ni med mig broder syster? Dansa fast än hjärtat brister, dansa fast du inte är här

2010-12-29 @ 00:13:15
Denna dag har vi mest chillat gal1 och spelat guitarrhero.

För några minuter sedan:

Frö sätter sig och kissar en skvätt och tänker förmodligen på livets alla frågor och spolar efter sig.
Jag: "men nu är du bara helt dum i huvudet!?"
F: "va?? vavavad menar du nu?"
J: "men seriöst det är inte okej!"
F: "VAD??"
J: "att du ba spolar sådär nu kan ju inte jag kissa, ditt tard!"
F: "skulle du kissa?"
J: "JA!!!! jag sa det påvägen hit och det var typ två meter sen"
F: "aha men jag lyssna inte då..."
J: "du tänker bara på dig själv, nu kommer mitt kiss ligga och ruttna och alla kommer undra varför någon inte spolat! så lågt."
Frö börjar bosta sina tandställningständer för att undgå mitt vrede. Hon lyckas.



Feta och diffusa bilder från this evening.



(Förklaring till detta vrede är att här i kenya måste man vänta på att vattnet innan man kan spola och därför försöka göra det samtidigt så ofta som möjliigt...annars måste kisset ligga där och vänta)



Nu sover hon som spolar i onödan, jag ska nog också krypa till kojs nu så ses vi imorn eller nåt sånt...

Jambo eh eh Jambo eh eh...nu är jag in Afrika

2010-12-28 @ 18:19:16
Jambo!
Nu sitter jag här in Afrika. Mitt Frö och min pappa diskuterar mobiler och fotoväggar.

Jag ska ta det från början:
Jag och min bästa familj hade en väldigt trevlig julafton, jag fick inte lika mycket klappar som jag brukar få...Jag antar att det är en del av att växa upp och inte räknas som ett barn längre. Ovärt som fan. Men jag fick ett jättefint halsband av Signe och en Iphon från mamma och pappa :D. Värt. Sedan åkte vi hem i dem massa minusgrader som då svepte runt knutarna. Vi packade klart och fixade tills klockan var runt halv två på natten. Alltså endast två timmar till vi skulle upp och ta oss till flygplatsen.
Jag glömde min MOBIL och min IPOD... JOBBIGT LÄGE! Jag ble mest ledsen för Ipoden för man vill ju ha något att göra under den 13 timmar långa flygfärden.

NU, Afrika:
Vi/jag har under de tre dagar vi varit här gjort mycket, som tillexempel:
- Ätit übergod fruktsallad till frukost
- Badad i min fina badräkt
- Hängt runt i brillor
- Glidit runt bland giraffer, gnuer och zebror
- Klappat på många fina hundar och en äcklig hund
- Spelat massor av gitarrhjälte och retat lillebror Pelle




Här skulle det legat en jättesöt bild på två taxar vi träffade igår. men blogg.se är så jävla sämst så det får bli en annan gång...


It's time for Africa, saminamina ehehehe Waka Waka eh eh

2010-12-23 @ 14:38:29

Förlåt för skandalöst dålig uppdatering!

Nu är det i alla fall endast två dagar kvar sedan bär det av to KENYA!!! Gud vad skönt det ska bli att slippa den här kylan ett tag, för att inte behöva tänka på om kläderna man har på sig är för kalla och undra om det kommer vara under -10 idag. Och sedan ska jag ju träffa mitt bästa Frö också! Så här såg det ut förra året:


Och sötaste hunden kommer vara stor nu också...


I'm gonna love you like I've never been loved before

2010-12-18 @ 02:10:48
Jaha nu sitter jag här i noppiga strumpbyxor, uppknäppt bh och festfina naglar.
Klockan är snart två på natten och det är mindre än en vecka tills julafton.
Det är också nästan exakt en vecka tills min tidsoptimistiska familj och jag ska ta vårt pick och pack för att sedan flyga över hela Europa och halva Afrika. Tillslut ska vi komma fram och på den högst oklara flygplatsen i Nairobi kommer världens bästa kompis vänta på mig. Vi kommer kramas, pussas(lite aggressivt på båda kinderna), gråta, känna adrenalinet pumpa och känna glädjen över att vi äntligen är eniga igen. Världen kommer falla på plats och det kommer bara finnas nutid.
Jag vet hur det blir eftersom vi har gjort det två gånger redan. Men det spelar ingen roll för det är lika härligt varje gång. Att träffa sin allra bästa vän borde inte vara något man gör en gång i halvåret. Det är nästan outhärdligt.
Bäbisarna då...

You are my sweetest downfall, I loved you first, I loved you first

2010-12-17 @ 22:49:03
Idag jag kände mig lite låg när jag satt på tvåan med min gröna take away mugg och halväckliga lussebulle och bestämde mig för att gå av på Stureplan och ta 55:an därifrån. Det var åtta minuter kvar och jag tänkte att jag lika gärna kunde gå till Kungsträdgården och ta den där ifrån istället för att vänta stilla stående. Jag följde impulsen och gick upp för den lilla trappan till min favorit affär. På Urban Outfitters är nästan allt super snyggt och jag hittar alltid en miljard saker jag vill ta med mig hem och bära varje dag. Tyvärr är det lite dyrt för min tunna plånbok och inte världens bästa kvalitet heller. Men jag älskar det ändå.
En liten runda i den gamla biografen gjorde min dag idag. När jag kom ut därifrån, tomhänt sånär som på en julklapp, var jag inspirerad och vid gott mod. Värt.

.

2010-12-16 @ 01:59:20
Nu har jag köttat som aldrig förr. Är dessutom inte riktigt klar än. Måste gå upp imorgon och skriva jämförelser och vara källkritisk mot min egen mormor.
Jag skriver mormor så fruktansvärt många gånger att det är nästan värker i fingrarna när jag gör just dem rörelserna över tangentbordet. Mormormormormormormormormormormormormormormormormormormormormor
mormormormormormormormormormor

Mormor

2010-12-15 @ 23:30:59
Sitter här och skriver om min mormor för fulla muggar. Tänk att hon levde när andra världskriget började och slutade. Tänk att hon har haft vackra 50-talsklänningar på 50-talet, att hon skilde sig när nästan ingen annan tjej vågade ta initiativ till det för det var typ pinsamt, att hon fixade att vara ensamstående mor när hon var typ 20 år, att hon haffade hokey och fotbollsstjärnan Hans "Tjalle" Mild som tydligen hade Råsundas snyggaste rumpa, hon uppfostrade totalt tre barn och att hon gjorde en jävla massa mer.
Har tyvärr ingen bild på henne men det ska ni få någon gång för hon var så fruktansvärt snygg och nu är hon bara för söt, jag vill också vara söt när jag är gammal. Man kan ju alltid hoppas liksom.
Här är min morfar, kusin och morbror iallafall...
Och här är morfar in action(randiga tröjan) på 50-60-talet sådär...

Somewhere inside hyding

2010-12-15 @ 21:14:46
Nu sitter jag här igen. Dagen innan inlämning... Måste komma ur mina dåliga mönster forever. Nästa år då ska jag bli vuxnare och mer ansvarstagande. Typ skaffa ett jobb, kötta i skolan, styra upp mig själv och styra upp allt annat i mitt liv. Jag funderar hela tiden på om jag bara ska dra och ta ett år i ett land långt bort för att landa i mig.
Men nu är det i alla fall 10 dagar kvar tills jag ska ta mig till andra sidan jorden och ha det så jävla FETT med The Froe.
Snart ska vi löka som fan tillsammans in the capital - Nairobi, on the Savann and on the Kenyan coast.
FETT, säger jag bara

Making up for teenagecrime

2010-12-14 @ 22:44:19
Det varade i några veckor men nu är det över. Ett tag var jag en riktigt cool bloggare som hade ett accepterat antal läsare, som inte gjorde att jag var en uppköpt tönt utan integritet. Nej, den var kvar det var bara det att jag var cool för att jag inte bloggade på ett tag och sen kom tillbaka med fanan högt i skyn. Det var bra så länge det varade. Ungefär lika bra som Så mycket bättre var. Men nu är det slut.
Aja, nu ska jag sluta mjäka mig och berätta att jag åker till Kenya om snart 10 dagar och jag längtar såååååå mycket. Det kommer vara så himla FETT. Så FETT som inget annat varit förut. Jag och min kvinnliga husband ska äga hela Nairobi i natten. Vi ska hänga med lejon och flodhästar. Vi ska hänga i en hängmatta i en trädgård som aldrig kommer uppleva snö och hoppas att aporna inte bajsar på oss. Jag ska springa runt i min fräna baddräkt och vara allmänt cool. Så där ni vet. Aja nu spelar Carla bruni för mig och jag drömmer lite om Frankrike.
den här är ju också pretty nice...

Handduken känns tung på mitt huvud

2010-12-10 @ 15:33:54
Jag sitter här, hemma ifrån skolan, lyssnar på musiken ifrån " Så mycket bättre" - allt är jättebra utom de låtar som lill-babs sjunger. Imorgon är det julshow och jag ska snart till stallet för att kolla av det sista. Det känns ändå bra, vi har jobbat så jävla hårt för att det ska bli bra och jag vill verkligen lyckas. Har typ inte kunnat sova på kvällen för att jag har legat och grubblat vad jag ska göra och vad vi måste göra och typ allt mellan himlen och jord. Därför mår jag nog inte så bra idag. All sömnbrist har gjort mig sjuk.
.
Hon har ett sett som får alla män att tro dem är i himmelen.
Men den hon vill ha - det är jag

Jag vet vad hon vill ha.
Jag vet vad hon vill ha.
Jag vet vad hon vill ha.

Sjunger Plura för mig.
Nu ska jag få i mig lite pasta.

Dricker gammalt vatten och tänker på det jag kommer att göra fram till på lördag

2010-12-07 @ 22:08:56
Hej, min syster slår på mig nu och jag måste springa ifrån datorn nu. Förlåt.
blått hår är ju typ coolt...ibland
min syster låter som en ur en high school film

Sitter och spänner muskeln mellan armen och bröstet det är förjävligt för jag kan inte slappna av

2010-12-05 @ 23:08:46
Orkar inte prestera. Vill byta design men kan inte prestera. Inte nu. Inte här. Inte ikväll. Inte alls. Jag går och lägger mig nu. Sovgott denna natt så kommer ni vakna till den första måndagen i december.
En skog av strumpor känns ju ganska abstrakt - kulturigt och bra. Imorgon ska jag läsa tidningen och tänka på att nästa år så är ju vuxen.

Vad jag bryr mig om e att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

2010-12-05 @ 23:02:21
Så jävla bra...

Helt utan varning slutade alla läsa bloggen om en annan 17årig flicka som skriver om sitt liv i en snöfylld stad...

2010-12-05 @ 16:39:46
Nu sitter jag här igen. Som så många gånger förut. På söndagen. Dagen då verkligheten kommer ikapp en.
I torsdags tänkte jag "nu jävlar ska jag göra den där oklara idrottsskiten så jag slipper sitta på söndag och önska att jag kunde gå på bio eller se en bra film eller bara peta bort lite grejs ur örat". Då var klockan runt halv ett. Min rödhåriga vän Olga sa att hon skulle göra idrottsskiten. Vi tänkte samma tanke och det är ju bra. Vi går upp och blir lite lagom sura på den dryga bibliotekarien, men vi får våra datorer och sitter och går ner för två långa trappor.
Men gör vi någon idrottsskit? Nej, vi fastnar på Facebook och tycker att folk är jävligt konstiga.
Efter ett tag så har vi suttit på Facebook och gjort det mesta utom just det vi skulle. Då känns det bra med lite kaffe. Så vi krossar gatan och sitter på kaféet med ful konst men mysig toalett. Där fastnar vi i några timmar. Och så försvann all den oändliga tiden som vi skulle ha ägnat åt vettigt pluggande. Värt.

Jag dricker lite organisk lemonad, värt

2010-12-03 @ 18:40:50
Don't worry if your tasks are small and rewards are few,
remember that the mighty oak was once a nut like you!

Denna söta text står precis ovanför hålet där man sticker ner sugröret. Jag älskar små visdomsord på oväntade ställen.
sitter och smuttar på berry-smaken den var ytterst god.

Jag gråter och mitt inre skriker, men jag trivs

2010-12-02 @ 22:08:54

Make my wish come true, all i want for christmas is you

2010-12-02 @ 17:50:59
Idag har jag köpt min första julklapp och en ny maskara till mig själv. Det känns bra. Jag är så jävla uppstyrd och gud vad jag trivs med att göra det jag ska. Jag började igår, mitt knep är att skriva upp konkreta små lappar så att jag vet exakt vad jag ska göra. I love it.
Så himla skönt att efter en termin av endast oklarheter så gör jag äntligen det jag ska. Måste dock fortsätta träna på att komma i tid...inte så bra på det överlag. Eller jag suger på att komma i tid så är det - men jag försöker.
En stor jävla päls skulle jag vilja ha i denna kyla, tror att jag kan hitta någon på vinden...

RSS 2.0